x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atac cu bombă în faţa ambasadei Indoneziei la Paris: "A măturat totul pe o rază de 50 de metri"

Atac cu bombă în faţa ambasadei Indoneziei la Paris: "A măturat totul pe o rază de 50 de metri"

21 Mar 2012   •   06:58
Atac cu bombă în faţa ambasadei Indoneziei la Paris: "A măturat totul pe o rază de 50 de metri"

O bomba artizanala a explodat, in aceasta dimineata, in fata ambasadei Indoneziei din Paris, fara a provoca ranirea vreunei persoane, dar cauzand pagube importante, relateaza AFP.

O persoana a descoperit un sac suspect in fata ambasadei, si-a dat seama ca este vorba despre o bomba artizanala si l-a mutat la circa zece metri distanta, dupa care a fugit. Bomba a explodat cateva minute mai tarziu, in jurul orei 5.45 (6.45, ora Romaniei), si "a maturat totul pe o raza de 50 de metri", a precizat sursa citata.

Bomba a explodat "la o ora la care putini oameni se afla pe strada". "Mai multe masini au fost arse de explozie, geamurile au fost sparte. Sunt pagube importante pe o raza de 50 de metri", a adaugat sursa.

Niciun mesaj de revendicare nu a fost gasit pentru moment la locul deflagratiei.

Sectia antiterorista a brigazii criminalistice a politiei judiciare pariziene urmeaza sa se ocupe de acest caz. La locul exploziei, importante efective de politie erau angajate alaturi de pompieri si blocau accesul pe strada. Serviciile de deminare erau de asemenea prezente la fata locului.

×