x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ATAC HULIGANIC. S-a aplecat să-şi lege şireturile. Ce a urmat e INCREDIBIL! (VIDEO)

ATAC HULIGANIC. S-a aplecat să-şi lege şireturile. Ce a urmat e INCREDIBIL! (VIDEO)

23 Ian 2014   •   23:29
ATAC HULIGANIC. S-a aplecat să-şi lege şireturile. Ce a urmat e INCREDIBIL! (VIDEO)

Imaginile incredibile au fost surprinse de camerele de luat vederi chiar în centrul oraşului.
În aglomeraţia specifică zonei, un tânăr trecător s-a aplecat să-şi lege şireturile, un gest care avea să-i fie aproape fatal. De nicăieri, a apărut un individ care l-a lovit cu berstialitate în plină figură, ca şi cum ar fi şutat un balon de fotbal. Tânărul s-a prăbuşit instantaneu la pământ, pierzându-şi conştienţa, suferind mai multe traumatisme craniene. Atacatorul a fugit imediat de la locul faptei, reuşind să scape de persoanele care se pregăteau să-l oprească.

Incidentul a avut loc în Wigan, Marea Britanie, la începutul lunii decembrie, anul trecut şi cazul de huliganism a fost trimis de urgenţă în instanţă.
Spre stupefacţia opiniei publice, care a rămas înmărmurită în faţa unei manifestări de o astfel de violenţă, agresorul a fost condamnat doar la patru luni de închisoare cu suspendare, având o perioadă de probă de 12 luni şi 250 de ore de muncă în folosul comunităţii.
Judecătorul a explicat că în luarea deciziei a contat faptul că agresorul nu are cazier şi că a manifestat remuşcări faţă de actul comis.
Evident, încă un caz în care nu o minte bolnavă a fost cea care a condus la comiterea unui astfel de gest, ci un alt vinovat de serviciu: alcoolul!


×
Subiecte în articol: huliganism