x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atacul cu cuțitul din Manchester, tratat ca incident TERORIST

Atacul cu cuțitul din Manchester, tratat ca incident TERORIST

01 Ian 2019   •   15:36
Atacul cu cuțitul din Manchester, tratat ca incident TERORIST

Atacul cu cuţitul care s-a produs luni seară într-o gară din oraşul Manchester din Marea Britanie şi care s-a soldat cu trei răniţi, între care şi un poliţist, este tratat ca incident terorist, a anunţat poliţia, potrivit agenţiilor de presă DPA şi Reuters.
Poliţia din Manchester a mai precizat că a percheziţionat locuinţa suspectului, din zona Cheetham Hill a oraşului. Numele bărbatului, care a fost reţinut la scurt timp după atac, nu a fost încă făcut public. 
Conform mai multor media britanice, presupusul atacator ar fi strigat 'Allah' în timpul incidentului şi ar fi spus că acţiunile sale ar avea legătură cu "bombardamente din alte ţări".
Doi dintre răniţi, un bărbat şi o femei de circa 50 de ani, se află în stare gravă, dar nu sunt în pericol de a-şi pierde viaţa, potrivit poliţiei. A treia victimă, un poliţist de circa 30 de ani rănit în umăr, a fost externat din spital marţi dimineaţă.
"Tratăm (atacul - n.r.) ca incident terorist", a spus şeful poliţiei din Manchester, Ian Hopkins, care a salutat curajul agenţilor aflaţi la faţa locului, pentru că l-au arestat pe suspect în câteva minute.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incident terorist manchester