x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Au luat pauză doar pentru a face duş. Ce au făcut un jurnalist şi un scriitor timp de 30 de ore fără întrerupere (VIDEO)

Au luat pauză doar pentru a face duş. Ce au făcut un jurnalist şi un scriitor timp de 30 de ore fără întrerupere (VIDEO)

24 Mai 2013   •   15:33
Au luat pauză doar pentru a face duş. Ce au făcut un jurnalist şi un scriitor timp de 30 de ore fără întrerupere (VIDEO)

Scriitorul Hans Olav Lahlum și jurnalistul Mads Andersen au realizat cel mai lung interviu din istorie, stabilind astfel un nou record mondial, informează Mediafax. Interviul a început miercuri după-amiază și s-a încheiat după 30 de ore, joi după-amiază, cu scopul ca acest record să fie omologat de reprezentanții Cărții Recordurilor, fiind difuzat în direct pe site-ul tabloidului VGTV.

În timpul interviului, cei doi au atins diferite subiecte, precum președinți americani, politica postbelică din Franța, Germnia și Marea Britanie, dar și romane polițiste.

Cei doi au avut dreptul la o pauză de cinci minute odată pe oră pentru a face duș, să mănânce, să își schimbe hainele sau să își satisfacă nevoile naturale.

×