x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Autorităţile franceze se tem de un val de sinucideri în masă, la sfârşitul anului, pe Muntele Bugarach

Autorităţile franceze se tem de un val de sinucideri în masă, la sfârşitul anului, pe Muntele Bugarach

29 Mar 2012   •   13:14
Autorităţile franceze se tem de un val de sinucideri în masă, la sfârşitul anului, pe Muntele Bugarach

In jur de 20.000 de oameni si-au facut deja tabara pe Muntele Bugarach, din sud-vestul Frantei, in asteptarea sfarsitului lumii, pe 21 decembrie 2012, informeaza The Independent.

Oamenii, pe care cei 189 de locuitori ai satului Bugarach i-au poreclit "ezotericii", cred ca sfarstiul lumii va veni la sfarsitul acestui an (potrivit calendarului maias). Acestia spera, insa, sa se salveze, crezand, de asemenea, ca in Muntele Bugarach traieste o specie de extraterestri care, atunci cand sfarsitul va veni, vor lua cu ei, in nave spatiale, oamenii adunati aici.

Muntele vulcanic Bugarach este faimos, in special, pentru ca rocile aflate la varf au o varsta mai tanara decat cele aflate la baza, adica exact invers decat ar trebui.

Oamenii de stiinta pun acest lucru pe seama unei eruptii vulcanice puternice care a facut ca muntele de 1.230 de metri sa fie aruncat si rasucit in aer, pana sa cada inapoi pe pamant si sa formeze muntele existent in prezent.

Pelerinii care vin aici, in asteptarea sfarsitului lumii, spun insa ca muntele ar fi construit de extraterestri, care isi au baza in interior. De altfel, exista multe marturii care spun ca in aceasta zona au fost observate fenomene OZN.

Numarul tot mai mare de pelerini, insa, ingrijoreaza autoritatile franceze, care au identificat numeroase secte in randul celor care s-au adunat aici. Autoritatile se tem ca, inainte de 21 decembrie, ar putea asista la sinucideri in masa, in randul pelerinilor.

"Noi credem ca Apocalipsa va fi sfarsitul unei lumi si inceputul alteia. O lume spirituala. 2012 este sfarsitul unui ciclu al suferintei. Bugarach este una dintre crapaturile pamantului, un loc din care va izvori energia viitorului", a declarat unul dintre pelerini, pe nume Jean, pentru The Independent.

×
Subiecte în articol: muntele bugarach calendar maias