x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avertismentul Greciei: Daca incetati ajutorului economic, umplem Europa de jihadisti!

Avertismentul Greciei: Daca incetati ajutorului economic, umplem Europa de jihadisti!

10 Mar 2015   •   20:44
Avertismentul Greciei: Daca incetati ajutorului economic, umplem Europa de jihadisti!

Ministrul grec al Apararii, Panos Kammenos, a declarat ca in cazul in care UE va inchide liniile de ajutor economic pentru tara sa, "imigrantii, de peste tot din lume, vor primi documentele necesare pentru a calatori oriunde doresc in spatiul Schengen".

Ministrul grec al Apararii, Panos Kammenos, extrem de nervos, a amenintat administratia elena va oferi documente tuturor imigrantilor ilegali care ii trec frontiera pentru a-si continua calatoria in spatiul Schengen, in cazul in care UE va decide sa inceteze ajutorul economic pe care il acorda tarii sale.

"Daca Europa ne va parasi in plina criza, o vom inunda cu imigranti, si va fi cu atat mai greu pentru Berlin, daca in valul de un milion de imigranti economici, se vor gasi si cativa jihadisti, sustinatori ai Statului Islamic", a declarat ministrul grec.

"Daca ne lovesc, il vom lovi la randul nostru. Le vom trimite imigranti de oriunde, care vor avea documentele necesare sa calatoreasca in Spatiul Schengen, astfel incat valul uman se va indrepta direct catre Berlin", a declarat Kammenos.

In ultimele evolutii in negocierile purtate de guvernul grec cu cancelariile europene, Germania considera ca ajutorul financiar, in valoare de 172 de miliarde de euro, ar trebui stopat.

×