x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Două avioane ale Forțelor Aeriene indiene s-au prăbușit

Două avioane ale Forțelor Aeriene indiene s-au prăbușit

de Redacția Jurnalul    |    28 Ian 2023   •   20:00
Două avioane ale Forțelor Aeriene indiene s-au prăbușit
Sursa foto: Twitter/ BJP Sashi Kumar Subramony

Două avioane de luptă ale Forțelor Aeriene indiene s-au prăbușit în statul Madhya Pradesh și în statul deșertic vecin Rajasthan, au declarat, sâmbătă, oficialii locali, citați de Reuters.

„Pot confirma că două aeronave aparținând Forțelor Aeriene Indiene s-au prăbușit în jurisdicția noastră”, a declarat A. K. Verma, un administrator local din statul Madhya Pradesh.

Încă nu este cunoscută cauza prăbușirii avioanelor.

Doi dintre cei trei membri ai echipajului unui avion au fost salvați și transportați de urgență la spital, a declarat un alt administrator local, Ankit Asthana. Starea celui de-al treilea membru al echipajului nu este cunoscută cu exactitate.

Încă nu au fost publicate detalii despre echipajul celui de-al doilea avion.

Verma a declarat că oficiali ai Ministerului Apărării se îndreptau spre locul prăbușirii. Rapoartele locale au declarat că un avion Sukhoi-30 și un avion Mirage 2000 s-au prăbușit.

Oficiali din cadrul ministerului federal al apărării au declarat că au adunat detalii de la locul prăbușirii din Rajasthan și că o echipă a fost trimisă de urgență la fața locului de la cele mai apropiate stații ale Forțelor Aeriene.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: india accident aviativ