x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Barack Obama, "atacat" din nou de o muscă. Cum a reacţionat cel mai puternic om din lume (VIDEO)

Barack Obama, "atacat" din nou de o muscă. Cum a reacţionat cel mai puternic om din lume (VIDEO)

25 Ian 2013   •   16:09
Barack Obama, "atacat" din nou de o muscă. Cum a reacţionat cel mai puternic om din lume (VIDEO)

Preşedintele american Barack Obama a fost deranjat de o muscă. Insecta a aterizat fix pe faţa celui mai puternic om din lume în momentul în care prezenta la Casa Albă nominalizările sale pentru două funcţii din domeniul financiar, scrie Daily Mail.

Deranjat de "tupeul" insectei, preşedintele american reales pentru cel de-al doilea mandat prezidenţial, a încercat s-o alunge, însă fără succes.

"Individul acesta (musca) asta mă deranjează", a spus iritat Obama.

Un caz asemănător a avut loc în iunie 2010, când o muscă a aterizat pe faţa lui Obama, în timp ce acesta vorbea despre sistemul de sănătate. Obama a avut grijă să nu omoare insecta, pentru a nu fi criticat din nou de militanţii pentru apărarea drepturilor animalelor. Grija lui Obama a venit în contextul în care, în 2009, el a reuşit să omoare din zbor o muscă, în timpul unui interviu acordat unui post TV. Atunci, Obama a provocat nemulţumirea organizaţiei People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

×
Subiecte în articol: obama musca casa alba discurs