x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bărbat acuzat că a amenințat cu moartea candidați prezidențiabili, găsit mort

Bărbat acuzat că a amenințat cu moartea candidați prezidențiabili, găsit mort

de Redacția Jurnalul    |    27 Iun 2024   •   23:31
Bărbat acuzat că a amenințat cu moartea candidați prezidențiabili, găsit mort
Sursa foto: Hepta

Un bărbat din New Hampshire, acuzat că a amenințat cu moartea candidații prezidențiali, anul trecut, a fost găsit mort în timp ce un juriu decidea verdictul, potrivit documentelor depuse joi la tribunal, citate de AP News.

Juriul a început să evalueze marți cazul împotriva lui Tyler Anderson, 30 de ani, din Dover, după un proces care a început luni. Avocatul lui Anderson nu a răspuns unei solicitări de comentarii. Un document al instanței a declarat că „guvernul a aflat că acuzatul este decedat”. Procurorii au solicitat respingerea actului de acuzare după ce au aflat că Anderson a murit.

Anderson a fost pus sub acuzare de un mare juriu federal în decembrie pentru trei capete de acuzare de trimitere a unei amenințări folosind comerțul interstatal. Fiecare acuzație prevede o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare, până la trei ani de eliberare supravegheată și o amendă de până la 250 000 de dolari.

Biroul procurorului general al SUA nu a numit candidații. Atunci când Anderson a fost arestat, un purtător de cuvânt al candidatului republican Vivek Ramaswamy a declarat că mesajele erau adresate campaniei sale.

Anderson a fost arestat pe 9 decembrie și a fost eliberat pe 14 decembrie. Un judecător federal a stabilit mai multe condiții pentru eliberarea sa, inclusiv evitarea contactului cu orice candidat la președinție și cu campaniile politice ale acestora.

(sursa: Mediafax)

×