x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bărbatul bolnav de cancer care i-a făcut un cadou soţiei lui cu ajutorul lui Hugh Jackman a murit (VIDEO)

Bărbatul bolnav de cancer care i-a făcut un cadou soţiei lui cu ajutorul lui Hugh Jackman a murit (VIDEO)

04 Ian 2012   •   13:01
Bărbatul bolnav de cancer care i-a făcut un cadou soţiei lui cu ajutorul lui Hugh Jackman a murit (VIDEO)

Hugh Jackman a spus despre Kristian Anderson, in varsta de 36 de ani, care a murit saptamana aceasta din cauza cancerului, ca a fost o "sursa de inspiratie", cei doi stiindu-se din 2010, scrie Daily Mail.

In urma cu doi ani, Kristian l-a rugat pe Hugh Jackman sa apara intr-un videoclip realizat pentru sotia lui, care il adora pe actor. Jackman a acceptat, iar filmuletul a fost vizualizat de numeroase persoane pe Youtube.
"A fost o sursa de inspiratie si ne-a amintit sa pretuim lucrurile care conteaza cu adevarat in viata", a spus actorul despre Kristian.

Videoclipul in care a aparut Jackman a fost realizat in septembrie 2010, cu ocazia zilei de nastere a sotiei lui Kristian Anderson. Barbatul a dorit ca prin acest filmulet emotionant sa-i multumeasca celei care i-a daruit doi copii ca a fost alaturi de el in lupta impotriva cancerului.

Anderson l-a convins si pe John Key, primul ministru al Noii Zeelande sa apara in videoclip. Premierul ii ureaza sotiei lui Kristian la inceputul filmuletului "La multi ani!", iar actorul spune "Te iubeste Rachel - te iubeste". "Am nevoie de tine asa cum am nevoie de un leac pentru cancer" sau "Cat timp o sa traiesc, inima mea iti apartine", sunt doua dintre cartonasele din filmulet prin intermediul carora Kristian Anderson i-a spus sotiei lui ce simte. (L.I.)

×
Subiecte în articol: cancer hugh jackman kristian anderson