x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bere pentru gay, lansată în Mexic

Bere pentru gay, lansată în Mexic

02 Feb 2011   •   11:26
Bere pentru gay, lansată în Mexic
149506-bere.jpgVIDEO - O firmă mexicană a pus în vânzare prima bere cu gust de miere destinată comunităţii homosexuale şi care va fi comercializată în unele zone din Mexic, dar şi în Columbia şi Japonia.

"Am ieşit pe piaţă având la bază ideea de a oferi un produs destinat comunităţii de lesbiene şi de gay, de care nu s-a mai ocupat niciun producător de alcool în ultima perioadă. Este vorba, însă, de o comunitate foarte importantă şi foarte exigentă", a declarat directorul comercial al Bodega 12, Dario Rodriguez Wyler.

Berea de tip "Ale" (de înaltă fermentaţie) este produsă din malţ şi miere organică, relatează EFE, citată de Agerpres. Ea va fi distribuită în barurile şi restaurantele de profil din Guadalajara - unul dintre cele mai faimoase oraşe din ţară din acest punct de vedere - precum şi în capitala mexicană şi în localităţile turistice cum ar fi Puerto Vallarta şi Los Cabos.

Compania va exporta în lunile următoare berea nou creată şi în Columbia şi Japonia.

Băutura beneficiază de două etichetări diferite: 'Salamandra', care reprezintă unul dintre simbolurile comunităţii gay, şi 'Purple hand', care aminteşte de manifestaţia activiştilor pentru drepturile homosexualilor, care a avut loc la San Francisco, în 1969.

×