x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Beyoncé îi permite Kamalei Harris să îi folosească melodia „Freedom” pentru campanie

Beyoncé îi permite Kamalei Harris să îi folosească melodia „Freedom” pentru campanie

de Redacția Jurnalul    |    23 Iul 2024   •   23:15
Beyoncé îi permite Kamalei Harris să îi folosească melodia „Freedom” pentru campanie
Sursa foto: Hepta

Beyoncé a autorizat-o pe Kamala Harris să îi folosească melodia „Freedom” pentru campanie. Kamala Harris, aproape sigură că va fi nominalizată pentru a-l înlocui pe Joe Biden în cursa prezidențială din SUA, a folosit deja melodia luni seara.

Potrivit CNN, Beyoncé i-a dat permisiunea lui Kamala Harris să folosească melodia sa „Freedom” pe tot parcursul campaniei sale prezidențiale. Vicepreședintele a ales deja să o folosească la prima sa întâlnire de campanie, luni seară, în Wilmington, Delaware.

Piesa lui Beyoncé a fost folosită și ca imn de protest de mulți manifestanți după moartea lui George Floyd. Exprimă dorința puternică de libertate și determinarea de a lupta pentru ea.

Deși nu și-a exprimat oficial sprijinul pentru Kamala Harris, faptul că artista și-a dat acordul pentru utilizarea piesei sale spune multe despre implicarea sa. Mai ales că soția lui Jay Z este cunoscută pentru faptul că menține reguli stricte de autorizare în ceea ce privește muzica sa, relatează tf1info.fr.

Beyoncé a fost întotdeauna apropiată de tabăra democrată. În 2013, ea a cântat imnul național la inaugurarea președinției lui Barack Obama. În 2016, vedeta și soțul ei au fost, de asemenea, capul de afiș al unui concert la un miting Hillary Clinton în Cleveland (Ohio).

„Vreau ca fiica mea să crească văzând o femeie care ne conduce țara și să știe că posibilitățile ei sunt nelimitate”, spunea Beyoncé la acea vreme.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: beyonce kamala harris freedom