x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cadavrul unui „european”, îndesat într-o valiză, în apele unui canal din Cambogia

Cadavrul unui „european”, îndesat într-o valiză, în apele unui canal din Cambogia

29 Sep 2015   •   16:45
Cadavrul unui „european”, îndesat într-o valiză, în apele unui canal din Cambogia

Cadavrul unui bărbat, cel mai probabil european, a fost găsit îndesat într-un geamantan și abandonat într-un canal în apropiera pădurii de mangrove din Cambogia.

Autoritățile încearcă acum să afle identitatea acestui bărbat, care a decedat în urma unei lovituri puternice la cap. S-a constatat că avea fracturi multiple la nivelul corpului și al craniului și că ar fi fost lovit cu un topor sau cu o tijă din metal.

Potrivit dailymail.co.uk, macabra descoperire a fost făcută de doi pescari, care au avut șocul vieții atunci când au văzut geamantanul din care atârna capul victimei.

Valiza, realizată dintr-un material moale, era lipită cu bandă izoleră. Despre bărbatul cărunt, îmbrăcat în pantaloni scurți și tricou albastru, se crede că are mai mult de 40 de ani și că este european.

Polițiștii au ajuns la concluzia că asasinul a premeditat fapta și că planul a fost realizat în timp. Totuși, ei nu au reușit să identifice victima și nici să găsească indicii care i-ar fi putut ajuta. Aceștia au declarat că „în afara faptului că au descoperit un caucazian asasinat, nu au avut niciun mijloc de a-l identifica”.

Bărbatul a fost îngropat, dar autoritățile așteaptă în continuare ca familia sau apropiații să sesizeze lipsa acestuia. 

×