x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Campanie de conştientizare impresionantă: "Unde triumfă copilăria, nu mai este loc de război" (VIDEO)

Campanie de conştientizare impresionantă: "Unde triumfă copilăria, nu mai este loc de război" (VIDEO)

26 Oct 2012   •   15:24
Campanie de conştientizare impresionantă: "Unde triumfă copilăria, nu mai este loc de război" (VIDEO)

În ultimul deceniu 2 milioane de copii au fost omorâţi în lume din cauza conflictelor armate în zonele afectate de război. Câmpul de luptă poate fi oriunde, o realitate cumplită pe care organizaţia nonprofit War Child o scoate în evidenţă în cea mai recentă campanie de conştientizare, potrivit Huffington Post.

În spot, mai multe grenade explodează într-o piaţă şi copii speriaţi se ascund de terorişti. Dar, în mijlocul vărsărilor de sânge se întâmplă ceva surprinzător de frumos: creioanele înlocuiesc gloanţele, iar cărţile grenadele.

Organizaţia canadiană nonprofit War Child încearcă să asigure oportunităţi educaţionale pentru copiii care trăiesc în ţările afectate de conflicte. Imaginile din cea mai recentă campanie de conştientizare arată că există speranţă pentru tinerele victime din ţări devastate precum Afganistan, Darfur şi Congo. War Child argumentează prin faptul că prin intermediul educaţiei copiii pot ieşi din cercul violenţei: "Unde triumfă copilăria, nu mai este loc de război".



×
Subiecte în articol: copii razboi victime conflict arme