x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Carla Bruni catre Sarkozy: "Curaj, răţuşca mea!" (Video)

Carla Bruni catre Sarkozy: "Curaj, răţuşca mea!" (Video)

20 Mai 2009   •   00:00

În timpul unui interviu pe care Prima Doamnă din Franţa l-a acordat unor cititori ai publicaţiei Femme Actuelle, preşedintele Sarkozy a intrat în încăpere, fiind dezmierdat de soţie într-un mod cu totul neobişnuit.

Momentul în care soţii Sarkozy s-au sărutat, iar Carla şi-a dezmierdat soţul spunându-i "Bon courage, mon chou chou!" a fost înregistrat, el creând senzaţie pe Internet, relatează Daily Mail.

Nicolas Sarkozy şi-a făcut apariţia în camera în care soţia sa răspundea întrebărilor câtorva cititori Femme Actuelle, invitaţi de aceasta. După ce a spus că este "înfierbântat şi lipicios", el întorcându-se de la sala de gimnastică, aşa după cum a declarat, Carla l-a privit pofticioasă rostind alintul.

În sine, termenul folosit de Carla,"chou", înseamnă "varză". Prin repetiţie, însă, rezultă o expresie care înseamnă "dragul meu", "răţuşca mea", "pisoiul meu" etc, vorbe de alint potrivite, se pare, chiar şi pentru preşedinte.

Restul timpului cât liderul de la Elysee a rămas în încăpere, sotia l-a privit languros, căutându-i în permanenţă mâinile, relatează cotidianul britanic, care menţionează că Sarkozy a încercat întruna să potoleasca pornirile afective ale soţiei sale.

 

Sursa: ziare.com

×
Subiecte în articol: externe