x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CASA GROAZEI. Descoperire stranie la locuinţa familiei britanice măcelărită săptămâna trecută

CASA GROAZEI. Descoperire stranie la locuinţa familiei britanice măcelărită săptămâna trecută

10 Sep 2012   •   11:33
CASA GROAZEI. Descoperire stranie la locuinţa familiei britanice măcelărită săptămâna trecută

Politia a chemat o echipa de genisti, luni, la locuinta familiei britanice care a fost macelarita saptamana trecuta in timp ce isi petreceau vacanta in Alpii francezi, relateaza BBC.

Locuinta familiei se afla in satul Claygate, la 27 de km de Londra.

Politia locala a anuntat, printr-un comunicat, ca a fost chemata echipa de genisti "din cauza ingrijorarii legate de obiectele gasite la adresa respectiva", dupa care adauga "mai multe obiecte sunt carate din locuinta respectiva din precautie" si "Politistii au largit aria ingradita din jurul locuintei peste mai multe alte proprietati din vecinatate iar locatarii au fost evacuati ca masura de siguranta", conchide comunicatul politiei.

Politia franceza a urmarit indiciile gasite la locul crimei incepand de miercuri dupa ce Saad al-Hallil, sotia acestuia, o femeie care se crede ca este soacra barbatului si un ciclist au fost ucisi, pe o sosea din Chevaline din apropierea lacului Annecy, Alpii francezi.

Fiicele cuplului, Zeen de 4 ani si Zaina de 7 ani, au supravietuit atacului.

Autoritatile ancheteaza si o presupusa disputa dintre Saad al-Hallil si fratele sau, Zaid, asupra unei neintelegeri financiare.

Apropiatii au invocat tensiuni intre cei doi frati legate de mostenirea lasata de tatal celor doi dar Zaid a negat acest lucru.

×