x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Casting pentru nevasta lui Tom Cruise, pețitoare, Biserica Scientologică

Casting pentru nevasta lui Tom Cruise, pețitoare, Biserica Scientologică

13 Ian 2013   •   23:48
Casting pentru nevasta lui Tom Cruise, pețitoare, Biserica Scientologică
Sursa foto: AFP

Orice bârfă spusă pe la colțurile platourilor de filmare de la Holywood reprezintă o nouă ocazie pentru publicarea unei cărți de mare succes la public și pentru buzunarele autorului.

Pentru a asmuți publicul și a-i capta interesulul, sunt de ajuns câteva scurgeri de informații prin presa tabloidă, cum se întâmplă și cu cea mai recentă carte biografică ce-l are ca subiect pe Tom Cruise - "Going Clear: Scientology, Hollywood and the Prison Belief" (“Dezvăluiri despre scientologie, Hollywood și închisoarea credinței”).

Conform acestei cărți, disperarea lui Tom Cruise după despărțirea de actrița Penelope Cruz, eveniment petrecut în 2004, atinsese cote atât de dramatice încât acestuia i se părea că găsirea unei partenere de viață reprezintă un proces mult mai dificil decât orice scenariu ar fi putut concepe echipa care lucrează la Mission impossible.

În aceste condiții, Cruise a apelat la sfatul Bisericii Scientologice, al cărui membru marcant este. Biserica n-a stat cu mâinile în sân, și a pornit pețitul punându-și toată scientologia la treabă îpentru găsirea viitoarei doamne Cruise, cea care urma să aibă, spre deosebire de Cruz, și calitatea de a urma orbește religia soțului.

David Miscavige, liderul Bisericii Scientologice, bun prieten cu Cruise, a organizat un casting pentru un presupus rol feminin în seria Misiune Imposibilă. Castingul a avut loc chiar la sediul Bisericii din Los Angeles, și a adus drept candidate câteva actrițe a căror carieră începea să strălucească pe firmamentul stelelor de la Hollywood: Scarlett Johansson, Jessica Alba, Lindsay Lohan sau Kate Bosworth.  Poate dacă li s-ar fi spus că premiul cel mare era chiar Cruise, cele menționate ar fi muncit mai mult.
Evident, câștigătoarea audițiilor a fost actrița Katie Holmes, cu care Cruise s-a și înmulțit, rezultatul fiind Suri, puștoaica pusă pe tocuri-cui și fițe de modă chiar de la cinci ani. 

Liderii Bisericii Scientologice și avocaţii actorului susţin că informaţiile prezentate în cartea lui Lawrence Wright sunt complet false, chiar dacă autorul este unul dintre laureații premiului Pullitzer…

×