x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Câteva lucruri pe care nu le ştiai despre Tim Cook, şeful Apple

Câteva lucruri pe care nu le ştiai despre Tim Cook, şeful Apple

31 Mai 2012   •   12:38
Câteva lucruri pe care nu le ştiai despre Tim Cook, şeful Apple

Tim Cook, in varsta de 51 de ani, s-a adresat pentru prima oara in calitate de director executiv al Apple investitorilor si consiliului companiei la sfarsitul lunii februarie in cadrul unei intruniri ce a avut loc in Cupertino, California. "Puteti fi siguri ca lucram mai mult ca niciodata pentru a avea un an incredibil si produse care sa uimeasca", a spus atunci Tim Cook.

Huffington Post prezinta cateva lucruri inedite despre Cook, dupa moartea co-fondatorului Apple, Steve Jobs, toata atentia indeptandu-se acum spre succesorul sau.

In trecut, directorul executiv al Apple a lucrat intr-o fabrica de hartie din Alabama si intr-o fabrica de aluminiu din Virginia. Cook ii admira pe Bobby Kennedy si Martin Luther King si il respecta pe directorul executiv al Disney, Bob Iger. Cook este un admirator si al retelei de socializare Facebook. La inceput Tim Cook nu a vrut sa se angajeze la Apple si a refuzat mai multe telefoane, insa la cinci minute dupa ce a inceput sa stea de vorba cu Jobs, Cook s-a razgandit si si-a parasit fosta slujba imediat. Recent, intr-o conferinta cu teme tehnologice, organizata de All Things Digital, noul sef al Apple a spus ca niciodata nu va incerca sa fie ca Steve Jobs.

Din cand in cand, lui Cook ii place sa ia pranzul cu angajatii. Directorul executiv al Apple merge deseori la sala de fitness si adora sa se plimbe cu bicicleta.

×
Subiecte în articol: Apple tim cook director executiv