x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CAZ INCREDIBIL! Cum a fost găsită o fată de opt ani şi care a fost scuza PENIBILĂ a părinţilor

CAZ INCREDIBIL! Cum a fost găsită o fată de opt ani şi care a fost scuza PENIBILĂ a părinţilor

30 Ian 2013   •   10:46
 CAZ INCREDIBIL! Cum a fost găsită o fată de opt ani şi care a fost scuza PENIBILĂ a părinţilor
O tânără americană şi partenerul ei au fost arestaţi pentru că au făcut o faptă care i-a şocat pe poliţişti.

Acestia au ţinut-o închisă într-o cuşcă pe fiica lor adoptivă, în vârstă de opt ani, în timp ce erau plecaţi să vadă un film, a anunţat poliţia marţi.

Cindy Patriarchias, în vârstă de 33 de ani, şi Edmond Gonzales, în vârstă de 37 de ani, au fost iculpaţi pentru neglijenţă parentală după ce fiica lor, care este afectată de o problemă de creştere, a fost găsită într-o cuşcă artizanală de lemn, la domiciliul celor doi din Las Cruces, în New Mexico.

Potrivit Daily Mail, cuşca, cu o lungime de 1,52 de metri, o adâncime de 0,74 metri şi o înălţime de 1,26 metri, avea o poartă închisă cu două lacăte, iar înăuntru era aşezată, pe jos, o saltea pentru copii, potrivit unei descrieri furnizate de către Poliţia din Las Cruces.

Poliţia a fost fost chemată la domiciliul cuplului vineri seara, după ce a fost alertată de către fostul soţ al lui Cindy Patriarchias. Acesta suspecta cuplul că a lăsat fata singură, pe întuneric, în timp ce se afla la o şcoală vecină, împreună cu ceilalţi trei copii, să vadă un film.

Fata a primit îngrijiri medicale, dar pare că nu prezintă răni, porivit poliţiei.



×
Subiecte în articol: scuze penibile parinti copii agresiune