x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CBS a prezentat un show de artificii TRUCAT pe 4 iulie

CBS a prezentat un show de artificii TRUCAT pe 4 iulie

09 Iul 2011   •   16:15
CBS a prezentat un show de artificii TRUCAT pe 4 iulie

De ziua Americii, pe 4 iulie, cunoscutul post de televiziune CBS a prezentat un show de artificii 'live' care continea insertii trucate.

Trucajul a fost devoalat initial de un blogger, care a remarcat faptul ca unele scene din show erau imposibile, tinand cont de geografia orasului Boston si de locul din care au fost lansate artificiile (o barja pe fluviul Charles).

Cotidianul Boston Globe a obtinut opiniile specialistilor, care au confirmat ca era imposibil ca anumite scene din show sa fi fost reale si a relatat pe larg incidentul, in editia sa de ieri.

David Mugar, patronul Boston 4 Celebrations Foundation, producatorul show-ului de artificii, a recunoscut trucarea acestuia si a dat detalii: un car de televiziune a filmat scene cu principalele cladiri din Boston, iar focurile de artificii au fost adaugate ulterior.

Dar, a argumentat Mugar, show-ul este unul de divertisment, nu un jurnal de stiri. Mugar a asemanat show-ul cu un serial TV a carui actiune se desfasoara in Boston, dar este filmat la Hollywood.

2011 este al noualea an consecutiv in care Boston 4 Celebrations Foundation a produs show-ul de artificii de 4 iulie, dar este primul in care s-au folosit scene trucate.

Purtatorul de cuvant al CBS a refuzat sa precizeze daca si conducerea postului stia de intentiile lui Mugar si a aprobat trucajele.

×