x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce a aflat o tânără despre iubitul ei. ''Am stat trei ore la telefon şi nu îmi venea să cred ce aud''

Ce a aflat o tânără despre iubitul ei. ''Am stat trei ore la telefon şi nu îmi venea să cred ce aud''

22 Iul 2013   •   10:02
Ce a aflat o tânără despre iubitul ei. ''Am stat trei ore la telefon şi nu îmi venea să cred ce aud''
O femeie în vârstă de 28 de ani din Marea Britanie, a pus punct relaţiei de cinci ani după ce a aflat că iubitul o inseală.

Lisa James a pus punct relaţiei pe care o avea cu Dave după ce a fost trezită cu telefonul, la ora unu noaptea şi a fost şocată să-şi audă partenerul făcând sex cu altă femeie.

“David mi-a spus că în seara aceea trebuia să meargă la o petrecere cu colegii de serviciu, după care ar fi înoptat la părinţii lui. Probabil s-a aşezat pe telefon şi m-a sunat din greşeală. Am auzit mai întâi nişte sunete înfundate, după care am auzit o voce şi am realizat că nu era singur. Mi-am dat seama că se sărutau, iar în următoarele trei ore i-am auzit în timp ce au făcut sex de două ori”.

Potrivit The Sun, Lisa şi-a confruntat a doua zi iubitul, iar acesta i-a recunoscut până la urmă că o înşelase, dar că se întâmplase doar o dată.

Însă Lisa nu s-a mulţumit cu acest răspuns şi a căutat şi alte informaţii. “Am aflat până la urmă că femeia cu care a fost în acea noapte era o colegă de muncă. Am căutat-o, am stat de vorbă cu ea şi ea a recunoscut că se întâlnea de un an cu David. Deci, el este un mincinos, dar şi un mare prost pentru că s-a trădat sunându-mă din greşeală”, a spus Lisa.


×
Subiecte în articol: infidelitate inselat act sexual