x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce face Vladimir Putin ca să fie mereu în formă

Ce face Vladimir Putin ca să fie mereu în formă

de sanziana stancu    |    21 Ian 2014   •   15:59
Ce face Vladimir Putin ca să fie mereu în formă

Mulţi cred că preşedintele rus beneficiază de reţete secrete, de pastile-minune pentru a-şi menţine silueta şi forma fizică de invidiat, la 61 de ani.

Misterul a fost dezlegat chiar de el însuşi, după ce a acceptat invitaţia la postul de televiziune ABC News pentru un interviu pe această temă, realizat de George Stephanopoulos, cu câteva săptămâni înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci.

Putin, căruia nu îi este ruşine să apară într-o cămaşă, tricou sau chiar la bustul gol, a posvestit despre regimul său de viaţă, despre fitness-ul de rutină şi despre regimul său alimentar, ţinând să precizeze că nu face nimic special în acest sens, ci numai lucruri obişnuite, la îndemâna oricui şi, mai ales, că nu ia nicio “pastilă-minune” şi nu ţine vreo dietă în mod deosebit.

“Cum se poate ţine greutatea sub control? Nu trebuie să te îndopi! Cum îţi menţii forma fizică? Fă sport! Nu există niciun medicament-minune”, a spus Putin.

“Îmi rezerv puţin timp, în fiecare zi, pentru a face sport. Ieri noapte, am schiat până la ora 1:30. Dimineaţă, am mers la sala de gimnastică. Înot aproape în fiecare zi 1.000 de metri”, a mai dezvăluit liderul de la Kremlin din secretele formei sale fizice nemaipomenite, în interviul realizat de ABC News chiar la Soci, vinerea trecută, unde va avea loc Olimpiada de iarnă. 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin