x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce pofte nebune are o femeie în vârstă de 43 de ani. ''Copii mei nu au nici o problemă cu asta''

Ce pofte nebune are o femeie în vârstă de 43 de ani. ''Copii mei nu au nici o problemă cu asta''

22 Iul 2013   •   09:06
Ce pofte nebune are o femeie în vârstă de 43 de ani. ''Copii mei nu au nici o problemă cu asta''
Jackie Oakes, o femeie în vârstă de 43 de ani din Marea Britanie, spune că adoră să se culce cu băieţi foarte tineri, de preferat virgini.

Jackie are conturi pe mai multe site-uri pe care oamenii îşi dau întâlniri şi este permanent în căutare de parteneri. "Atâta timp cât tinerii o să considere că sunt atrăgătoare, o să fac asta. Ei arată mai bine, au corpuri mai frumoase şi nu rămân fără energie. Faptul că nu au experienţă este cireaşa de pe tort", afirmă femeia pentru The Sun.

Ea susţine că primeşte zilnic mii de mesaje şi că se întâlneşte cu aceştia în camere de hotel. Cei cinci copii ai lui Jackie nu au nicio problemă cu stilul de viaţă al mamei lor. "Ei vor doar să nu cumva să mă căsătoresc cu cineva de 18 ani, iar eu le-am spus că nu trebuie să îşi facă griji în privinţa asta", adaugă femeia.

Deşi mulţi prieteni i-au spus că ar trebui să renunţe la practici, Jackie nici nu se gândeşte la aşa ceva. "Băieţii tineri sunt mai atenţi şi ştiu cum să se poarte cu o femeie. Sunt de asemenea şi mult mai romantici", încheie Jackie Oakes.



×
Subiecte în articol: pofte acte sexuale barbati tineri virgini