x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce sporturi practică puternicii Rusiei: Medvedev joacă badminton, Putin face scufundări (VIDEO)

Ce sporturi practică puternicii Rusiei: Medvedev joacă badminton, Putin face scufundări (VIDEO)

24 Oct 2011   •   11:32
Ce sporturi practică puternicii Rusiei: Medvedev joacă badminton, Putin face scufundări (VIDEO)

Presedintele rus Dmitri Medvedev joaca badminton cu premierul Vladimir Putin, seful statului explicand intr-un clip publicitar avantajele acestui sport.

Medvedev, imbracat cu un tricou albastru deschis, imprimat cu steagul rus, spune ca badminton-ul este un sport "bun pentru sanatate, care ajuta la luarea rapida a deciziilor".

"Cine joaca bine badminton ia repede decizii. Acel om doreste sa obtina rezultate", spune presedintele, constatand ca "putini stiu sa joace bine badminton".

"Si primului nostru cosmonaut, o mare personalitate, Iuri Gagarin, ii placea acest joc, pe care-l juca bine. Sper ca, dupa ce veti vedea acest filmulet, veti vrea sa jucati badminton", incheie presedintele.

Clipul ia sfarsit cu cateva imagini in care Medvedev joaca impotriva lui Vladimir Putin, omul forte al tarii care si-a anuntat acum o luna intentia de la reveni la Kremlin dupa alegerile prezidentiale din martie 2012.

In timp ce Medvedev prefera un sport elegant, premierul rus adora aventura. Putin a pozat calare pe cal si cu bustul gol, a fost filmat in timp ce facea scufundari la bordul unui submarin de explorare, pe fundul lacului Baikal, sau in timp ce participa la misiuni stiintifice si vizite in rezervatii naturale.

In luna august, presa rusa a publicat imagini cu Vladimir Putin, imbracat in costum de scafandru, in timp ce efectua scufundari in Golful Taman, in cursul unei vizite la santierul arheologic de la Fanagoria.

×