x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cel puţin doi morţi, în urma unui atac comis în Germania. Autorul a fost arestat

Cel puţin doi morţi, în urma unui atac comis în Germania. Autorul a fost arestat

18 Oct 2022   •   23:35
Cel puţin doi morţi, în urma unui atac comis în Germania. Autorul a fost arestat

Cel puţin două persoane au fost ucise, iar alta este rănită după ce un individ a atacat trecători cu un cuţit, marţi după-amiază, în orăşelul german Ludwigshafen, înainte de a fi imobilizat de forţele de ordine şi arestat.

Atacul a avut loc pe o stradă din centrul orăşelului Ludwigshafen, situat la aproximativ 60 de kilometri sud de Frankfurt.

Un individ de origine somaleză a atacat iniţial cu un cuţit doi bărbaţi de 20 şi 35 de ani, după care s-a refugiat într-o farmacie, unde a înjunghiat încă un bărbat, în vârstă de 27 de ani. Două dintre victime au decedat în urma rănilor suferite, iar a treia este în stare gravă, conform Poliţiei locale, citată de postul de televiziune german N-TV.

Autorul atacului a fost oprit cu focuri de armă de poliţie, este rănit şi a fost arestat.

Autorităţile germane încearcă să afle motivul atacului. "Nu vrem să facem speculaţii asupra naţionalităţii autorului şi motivului atacului", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

În zona atacului a fost instituit un perimetru de securitate, iar circulaţia este blocată.

"În momentul de faţă, nu mai există niciun risc pentru cetăţeni", a declarat Michael Ebling, ministrul de Interne din landul german Renania-Palatinat, citat de site-ul SWR.de.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: germania atac