x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Chelsea Clinton sare în apărarea lui Barron, fiul cel mic al lui Donald Trump

Chelsea Clinton sare în apărarea lui Barron, fiul cel mic al lui Donald Trump

24 Ian 2017   •   23:00
Chelsea Clinton sare în apărarea lui Barron, fiul cel mic al lui Donald Trump

Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte american Bill Clinton şi a lui Hillary Clinton, a sărit luni în apărarea lui Barron, fiul cel mic al actualului lider de la Casa Albă, Donald Trump, după criticile aduse în presă şi pe reţelele sociale băiatului în vârstă 10 ani, relatează El Pais în ediţia digitală. 

"Barron Trump merită şansa pe care orice copil o are - să fie copil. Să aperi fiecare copil înseamnă să te opui politicilor @POTUS ((acronim de la 'President of the United States', este contul oficial de Twitter al preşedintelui SUA - n.r.) care îi afectează pe aceştia", a scris Chelsea Clinton, în vârstă de 36 de ani, pe contul său de Twitter, neratând ocazia de a lansa o săgeată în direcţia lui Donald Trump, cel care a învins-o pe mama sa Hillary în alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie 2016. Chelsea s-a aflat şi ea în atenţia presei în perioada în care a locuit la Casa Albă, între 1993-2001, în timpul administraţiei tatălui ei, Bill Clinton. 

Încă de când tatăl său Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale, Barron a fost ridiculizat pe reţelele sociale. Chiar în seara alegerilor, au apărut numeroase comentarii pe tema figurii plictisite afişate de micul Barron, care a căscat de mai multe ori în timp ce tatăl său îşi sărbătorea victoria împreună cu susţinătorii săi, la Trump Tower din New York. Căscat frecvent şi semne de plictiseală care s-au repetat vinerea trecută la ceremonia de învestitură, când tatăl său a devenit oficial cel de-al 45-lea preşedinte al SUA. 

Totuşi, deocamdată Barron se va menţine departe de camerele de luat vederi ale presei de la Washington, deoarece până termină şcoala va rămâne să locuiască cu mama sa, Melania Trump, la New York. 

Chelsea Clinton a simţit pe propria piele ce înseamnă să fie criticată pe când era doar o adolescentă, şi asta în condiţiile în care pe vremea când Chelsea locuia la Casa Albă încă nu existau reţelele sociale. Pe când avea 13 ani, Chelsea a fost comparată cu un câine, într-un program de televiziune. "Sunt recunoscătoare că nu-mi mai aduc aminte exact fraza respectivă. Din fericire, am crescut sub ochii publicului şi am ştiut că a avea obrazul gros era o abilitate de supravieţuire", a declarat Chelsea într-un interviu acordat în 2012. AGERPRES

×