x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Chișinăul nu confirmă informația aruncată de ruși privind provocări în regiunea transnistreană

Chișinăul nu confirmă informația aruncată de ruși privind provocări în regiunea transnistreană

de Redacția Jurnalul    |    23 Feb 2023   •   10:45
Chișinăul nu confirmă informația aruncată de ruși privind provocări în regiunea transnistreană
Sursa foto: Hepta

Autoritățile din Republica Moldova nu au confirmat informațiile lansate de Ministerul rus al Apărării legate de faptul că Ucraina pregătește o provocare în regiunea transnistreană.

„Autoritățile statutului nu confirmă informația difuzată în această dimineață de Ministerul rus al Apărării. Facem apel la calm și invităm publicul să urmărească sursele oficiale și credibile ale Republicii Moldova. Instituțiile noastre cooperează cu partenerii străini și în cazul unor pericole la adresa țării vor informa neîntârziat opinia publică”, au transmis oficialii modoveni pe Telegram.

Ministerul Apărării din Rusia a emis un comunicat în care anunță că Ucraina pregătesc o provocare în regiunea transnistreană. ministerul susține că ar fi planificată organizarea unei presupuse ofensive a trupelor ruse de pe teritoriul Transnistriei. Pentru a face acest lucru, ucrainenii care participă în acțiune vor fi îmbrăcați în uniforma armatei ruse.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: chisinau regiunea transnistreană