x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cluburile de noapte din Anglia au început să ceară la intrare certificatul de vaccinare

Cluburile de noapte din Anglia au început să ceară la intrare certificatul de vaccinare

30 Iul 2021   •   09:20
Cluburile de noapte din Anglia au început să ceară la intrare certificatul de vaccinare

Unele cluburi de noapte din Anglia au început să solicite permisul NHS Covid, care le oferă deţinătorilor posibilitatea să facă dovada vaccinării. Acestea sunt disponibile prin intermediul aplicaţiei NHS din Anglia.

Premierul Boris Johnson a anunţat, la începutul acestei luni, că persoanele care frecventează cluburi de noapte şi alte locaţii unde se adună mulţimi de oameni vor trebui să fie complet vaccinate până la finalul lunii spetembrie.

Unii proprietari de cluburi de noapte au spus că nu vor cere permise NHS Covid clienţilor, alții însă au decis să se conformeze.

O2 Ritz din Manchester şi Electric Ballroom din Camden vor cere oaspeţilor să prezinte un permis NHS Covid valid ca şi condiţie de intrare în club.

„Pentru evenimentele noastre din Londra şi Manchester, solicităm Pass-urile Covid la punctul de intrare în cluburi”, au spus organizatorii pe site-ul evenimentului.

Alte cluburi sub marca O2 şi administrate de Academy Music Group, care are în jur de 18 locaţii în Anglia, spun vizitatorilor că vor fi obligaţi să arate cum stau cu testul Covid la intrare.

Oamenii pot solicita, de asemenea, un permis de hârtie, pentru a dovedi statutul lor de vaccinare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: certificat vaccinare