x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Comisarul pentru concurenţă al UE a tricotat în timpul discursului susţinut de Ursula von der Leyen

Comisarul pentru concurenţă al UE a tricotat în timpul discursului susţinut de Ursula von der Leyen

17 Sep 2021   •   09:40
Comisarul pentru concurenţă al UE a tricotat în timpul discursului susţinut de Ursula von der Leyen
Sursa foto: Hepta

Comisarul pentru concurenţă al UE, Margrethe Vestager, a tricotat în timpul discursului susţinut de Ursula von der Leyen.

„Viitorul Uniunii Europene se ţese chiar în aceste momente. Dacă nu credeţi, întrebaţi-o pe doamna”, a glumit, pe Twitter, unul dintre jurnaliştii prezenţi în sală.

Margrethe Vestager, Comisarul european pentru concurenţă, a oferit imaginile zilei. În timpul discursului despre starea Uniunii Europene, ţinut de şefa Comisiei, Ursula von der Leyen, Vestager a croşetat. Momentul poate fi vizualizat aici: https://www.iol.co.za/news/eish/watch-a-good-yarn-top-official-knits-during-eu-commision-chiefs-annual-speech-ae90e42f-9b91-5e65-96d8-b4f4862de5cd.

Comisarul Vestager a vorbit pe Twitter, în repetate rânduri, despre pasiunea sa pentru croşetat. Un obicei care, spune chiar ea, o ajută să se concentreze. În 2018, Margrethe Vestager a scris pe Twitter: „Tricotatul te ajută să rămâi concentrat”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ursula von der Leyen