x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Șocant: Un copil care se juca cu prietenii a adormit într-un container și a călătorit 3.000 de kilometri

Șocant: Un copil care se juca cu prietenii a adormit într-un container și a călătorit 3.000 de kilometri

de Redacția Jurnalul    |    25 Ian 2023   •   22:00
Șocant: Un copil care se juca cu prietenii a adormit într-un container și a călătorit 3.000 de kilometri
Sursa foto: Hepta

Un copil care se juca cu prietenii lui a călătorit 3.000 de kilometri, timp de 5 zile, din Bangladesh în Malaezia, după ce a adormit într-un container.

Băiatul a fost găsit într-un container de pe o navă ce a plecat din Chittagong, Bangladesh, pe 12 ianuarie, și a parcurs aproape 3.000 de kilometri, până în Malaezia.

Nava a ajuns în port pe 15 ianuarie și a început să descarce pe 17 ianuarie. Astfel, băiatul a stat 5 zile închis în container, înainte de a fi eliberat.

Inițial, autoritățile au bănuit că este victima unei rețele de trafic de persoane, apoi însă băiatul a povestit că se juca cu prietenii săi și s-a ascuns într-un container gol. A adormit, iar când s-a trezit, a găsit ușa încuiată, conform marineinsight.com.

Un docher din Malaezia l-a găsit după ce a auzit bătăi în ușa unui container descărcate de pe o navă.

Băiatul este cunoscut doar sub numele de "Fahim".

"Nu mai facem anchetă cu privire la traficul de persoane, deoarece investigațiile au arătat că băiatul a intrat în container, a adormit și a ajuns mai târziu aici", a declarat ministrul de interne Datuk Serif Saifuddin Nasution Ismail Saifud, potrivit nst.com.

Saifuddin a declarat că băiatul a fost examinat de medici, deoarece avea febră, și a primit tratament, apoi a fost retrimis în Bangladesh.

Pe rețelele de socializare a devenit viral un videoclip care îl arăta pe copilul din Bangladesh găsit într-un container din Portul Klang, Malaezia.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: container copil