x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum a fost salvată viaţa unui tânăr motociclist prins sub maşina care l-a lovit (VIDEO)

Cum a fost salvată viaţa unui tânăr motociclist prins sub maşina care l-a lovit (VIDEO)

14 Sep 2011   •   13:57
Cum a fost salvată viaţa unui tânăr motociclist prins sub maşina care l-a lovit (VIDEO)

Mai multi trecatori au salvat viata unui tanar motociclist, ramas blocat sub o masina don care iesea fum, dupa ce lovise motocicleta, cuprinsa imediat de flacari. O camera de supraveghere a surprins eforturile dramatice facute de salvatori, care au ridicat autoturismul BMW, sub care era prins Brandon Wright.

Incidentul s-a produs in timp ce Wright conducea motocicleta pe o sosea de langa campusul Univesitatii din Logan (Utah), moment in care a fost lovit de o masina BMW. In urma impactului, tanarul in varsta de 21 de ani, a alunecat sub masina din care a inceput sa iasa fum, in timp ce motocicleta ardea deja.

Mai multi studenti si muncitori constructori care au urmarit terifianta scena s-au repezit sa-l scoata pe Wright de sub autoturismul care cantarea mai bine de o tona, reusind sa ridice masina si sa-l extraga pe tanarul aflat in sare de inconstienta.

Transportat la spital in stare critica, Wright a supravietuit iar de pe patul de spital le-a transmis un mesaj salvatorilor sai: “Pur si simplu sunt recunoscator tuturor celor care m-au ajutat. Mi-au salvat viata'.

×
Subiecte în articol: accident incendiu motociclisti utah