x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum s-a răzbunat un angajat pe firma care l-a anunţat că îl concediază

Cum s-a răzbunat un angajat pe firma care l-a anunţat că îl concediază

01 Feb 2013   •   12:05
Cum s-a răzbunat un angajat pe firma care l-a anunţat că îl concediază
Un angajat al lanţului de magazine HMV din Marea Britanie a vrut să se răzbune pe compania care l-a concediat din pricina problemelor financiare.

Potrivit The Telegraph, compania HMV are 4.500 de angajaţi şi se luptă de mulţi ani cu problemele economice.

Angajatul concediat s-a răzbunat pe companie piratând contul de Twitter al angajatorului. Acesta a trimis zeci de mesaje către cei 700 de clienţi ai firmei.

"Suntem 60 de oameni daţi afară chiar acum. Asta e execuţie în masă a unor oameni loiali care şi-au făcut treaba" - a fost primul mesaj trimis de pe contul de Twitter al companiei.

Până când oficialii HMV şi-au dat seama că altcineva a preluat controlul asupra contului oficial al firmei au trecut cam 30 de minute, scrie The Telegraph, timp în care angajaţii concediaţi şi-au exprimat furia şi au deconspirat diverse amănunte necunoscute din firmă.

"Am tăcut prea multă vreme. Cât timp aveam contract de angajare, nu puteam să spunem adevărul", e un alt mesaj postat pe Twitter. "Chiar acum Directorul de Marketing strigă disperat prin firmă: Cum pot să închid contul?", este ultimul mesaj transmis, după care firma a şters toate mesajele incriminatorii.



×
Subiecte în articol: razbunare angajat concediere