x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe De ce Donald Trump a fost huiduit de susţinătorii săi

De ce Donald Trump a fost huiduit de susţinătorii săi

21 Dec 2021   •   21:30
De ce Donald Trump a fost huiduit de susţinătorii săi

Fostul preşedinte american a dezvăluit la un interviu că s-a vaccinat cu schema completă împotriva coronavirusului, iar reacţiile negative ale susţinătorilor săi n-au întârziat să apară

The Guardian a publicat ştirea conform căreia Donald Trump, fostul preşedinte republican al Statelor Unite, a fost huiduit de susţinătorii săi la un interviu susţinut public la Dallas, statul american Texas, în cadrul evenimetului „The History Tour”.

Motivul? Trump a dezvăluit publicului că s-a vaccinat cu a treia doză, Booster, care face parte din schema completă de vaccinare anti-COVID.

Interviul public a fost găzduit de fosta gazdă Fox News, Bill O’Reilly. Jurnalistul a declarat că el şi preşedintele sunt vaccinaţi. Trump a fost întrebat dacă şi-a făcut şi doza Booster şi a răspuns afirmativ.

După dezvăluirea informaţiei, majoritatea susţinătorilor săi ultra-conservatori care sunt anti-vaccinişti, au început să-l huiduiască.

Fostul preşedinte s-a vaccinat cu schema completă Pfizer/Biontech în privat spre deosebire de alţi oficiali politici a căror vaccinare a fost transmisă la televizor sau pe internet.

Ca de obicei, Trump nu doar că pretinde că a câştigat alegerile prezidenţiale din 2020, dar îşi revendică meritul pentru producerea vaccinului Pfizer.

Conform ultimelor sondaje RealClearPolitics, Trump are 45% şanse să revină la Casa Albă după alegerile prezidenţiale din 2024.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: donald trump