x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie a deschis focul în interiorul unei biserici cunoscute din SUA

O femeie a deschis focul în interiorul unei biserici cunoscute din SUA

de Redacția Jurnalul    |    12 Feb 2024   •   23:45
O femeie a deschis focul în interiorul unei biserici cunoscute din SUA

O femeie a deschis focul în interiorul unei biserici cunoscute din Texas, SUA. Mai multe persoane au fost rănite, iar agresoarea a fost împușcată mortal de doi polițiști. Biserica este condusă de Joel Osteen, un pastor celebru ale cărui predici televizate ajung în aproximativ 100 de țări.

O femeie care purta o haină lungă a deschis focul în interiorul bisericii Lakewood din Texas. Incidentul a avut loc duminică, înainte de slujbă. Inițial femeia a spus că are o bombă în geantă, dar informația nu a fost confirmată, potrivit Sky News.

Un copil de cinci ani a fost rănit grav în timpul incidentului. Un bărbat de 57 de ani a fost atins de gloanțe în zona șoldului, au transmis autoritățile. Femeia a fost împușcată mortal de doi polițiști care în timpul liber asigură paza la biserica Lakewood.

Motivele atacului nu sunt cunoscute. Biserica din Lakewood este a treia ca mărime din SUA. Biserica are o capacitate maximă de 16.000 de persoane și este frecventată de 45.000 de persoane în fiecare săptămână.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: biserica sua