x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire HALUCINANTĂ la locul prăbuşirii zborului MH17, al Malaysia Airlines, în Ucraina (VIDEO)

Descoperire HALUCINANTĂ la locul prăbuşirii zborului MH17, al Malaysia Airlines, în Ucraina (VIDEO)

12 Noi 2014   •   08:08
Descoperire HALUCINANTĂ la locul prăbuşirii zborului MH17, al Malaysia Airlines, în Ucraina (VIDEO)

O echipă de experţi olandezi a descoperit ieri noi fragmente umane la locul prăbuşirii avionului Boeing 777, aparţinând companiei Malaysia Airlines, potrivit Ria Novosti, citată de Agerpres. Fragmentele au fost găsite în locul în care după căderea avionului a izbucnit un incendiu, a precizat şeful echipei de experţi olandezi, Pieter-Jaap Aalbersberg, pentru postul de televiziune NOS. El nu a specificat însă rămăşiţele câtor pasageri au fost descoperite, adăugând doar că localnicii au predat misiunii sale documentele de identitate a două persoane.

Acţiunile de strângere a fragmentelor avionului malaezian în estul Ucrainei au fost amânate în data de 6 noiembrie, după ce experţi olandezi au descoperit noi rămăşiţe umane la locul tragediei. Acestea au fost trimise mai întâi la Harkov, iar, apoi, în Olanda.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al misiunii de monitorizare a OSCE în estul Ucrainei, Michael Bochurkiv, a declarat că experţii vor continua să adune fragmente ale aparatului de zbor în zilele următoare, fără să indice însă o dată precisă. Referitor la trupurile pasagerilor care s-ar mai putea afla la locul prăbuşirii avionului malaezian, el a admis că nu toate rămăşiţele umane vor putea fi descoperite.

Aeronava Boeing 777, aparţinând Malaysia Airlines, a fost doborâtă de o rachetă la 17 iulie în Ucraina, în timp ce survola o zonă controlată de rebeli. Kievul şi Occidentul afirmă că aparatul de zbor, care efectua o cursă pe ruta Amsterdam- Kuala Lumpur, a fost doborât de o rachetă de tipul Buk, furnizată insurgenţilor de Rusia.

Moscova a dezminţit şi a acuzat la rândul său forţele ucrainene că ar fi responsabile de această catastrofă.


×