x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire șocantă: Au mers să-și viziteze mama și au găsit-o moartă în congelator

Descoperire șocantă: Au mers să-și viziteze mama și au găsit-o moartă în congelator

de Redacția Jurnalul    |    31 Dec 2022   •   08:00
Descoperire șocantă: Au mers să-și viziteze mama și au găsit-o moartă în congelator
Sursa foto: Hepta

O femeie a fost găsită fără viață într-un congelator atunci când membrii familiei ei au mers să o viziteze la locuința sa din Trodica, un cătun de 4.400 de locuitori din comuna Morrovalle, zona Macerata, Italia.

Ceea ce la prima vedere părea a fi o crimă misterioasă s-a dovedit - după investigații - a fi alegerea femeii în vârstă de 77 de ani de a se sinucide, închizându-se în congelator.

Descoperirea macabră a fost făcută de una dintre fiicele victimei. Totul în casă părea în regulă și fără semne de intrare prin efracție, dar pentru că femeia de 77 de ani era de negăsit, rudele au răscolit toată casa, găsind-o moartă în congelator, relatează Corriere.

Rudele au cerut imediat ajutorul celor de la 118, care au trimis o ambulanță, însă a fost prea târziu pentru pensionară. Paramedicii nu au putut decât să constate decesul acesteia și apoi au informat poliția, având în vedere locul ciudat în care a fost găsită.

Misterul a fost elucidat rapid.

Pe corpul femeii nu au fost găsite urme de violență, iar în casă a fost găsit un bilet în care femeia, care suferea de depresie după moartea soțului ei, își cerea scuze familiei pentru gest și lăsa câteva instrucțiuni pentru înmormântare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: moartă în congelator sinucidere