x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DESTĂINUIRI/Hillary Clinton povesteşte cum a cucerit-o Bill

DESTĂINUIRI/Hillary Clinton povesteşte cum a cucerit-o Bill

de Sînziana Stancu    |    09 Mar 2009   •   00:00

Invitată la un chat show de televiziunea turcă, secretarul de stat american, Hillary Clinton, a vorbit cât mai puţin despre diplomaţie şi cât mai mult despre viaţa ei personală.





La emisiunea "Hadi Gel Bizimle" ("Vino cu noi!") Hillary a dezvăluit cum i-a picat Bill cu tronc. "A fost demult", a povestit Hillary, care a spus că l-a cunoscut pe soţul ei în primăvara anului 1971, când erau amândoi studenţi la Drept. "De atunci, am început să vorbim unul cu celălalt şi să ne bucurăm de viaţă împreună", a continuat ea. Confesiunile despre viaţa personală în emisiuni de televiziune populare fac parte dintr-o strategie a fostei "Prime Doamne" a Americii de a se apropia de oamenii obişnuiţi, care nu exclude însă şi eforturile diplomatice. Ea a apărut şi într-o emisiune televizată în Indonezia, luna trecută, iar în turneul său diplomatic în Europa şi Orientul Mijlociu, săptămâna trecută, s-a întâlnit şi cu studenţii din teritoriile palestiniene.

BUCURII SIMPLE
Întrebată ce îi lipseşte cel mai mult din viaţa privată, Hillary a răspuns că duce dorul cumpărăturilor obişnuite şi statul la terasa unei cafenele, unde să bea o ceaşcă de cafea şi să privească oamenii cum merg pe stradă. "Mi-am sacrificat o mare parte din viaţa mea privată şi regret asta. Nu le poţi avea pe toate, trebuie să alegi uneori, dar sunt foarte mulţumită că am avut şansa să fiu de folos ţării mele, lucrând împreună cu preşedintele Obama", a mai spus ea.

DRAGOSTE, PRIETENIE ŞI FAMILIE
Hillary a mai recunoscut că stilul şi moda nu au fost niciodată punctele ei forte, în ciuda faptului că îi place să mergă la cumpărături, prin magazinele specializate. În schimb, a admirat-o, la acest capitol, pe actuala "Primă Doamnă", Michelle Obama, despre care a spus că are un simţ "fabulos" al modei şi că se descurcă excelent în postura de soţie de preşedinte. "Şi eu am fost «Primă Doamnă» şi ştiu cât de important este acest rol. Cred că Michelle Obama face o treabă foarte bună şi ştie cum să-şi împartă responsabilităţile", a lăudat-o Hillary. Întrebată indirect cum s-a descurcat cu experienţele "amare" din viaţa ei - aluzie la relaţia lui Bill cu fosta stagiară de la Casa Albă,Monica Lewinsky, Hillary a exclamat: "Oh, dragostea! Şi iertarea, şi prietenia, şi familia! Ştiţi cum e? Familia, credinţa şi prietenii au fost dintotdeauna centrul vieţii mele şi nu am cunoscut pe cineva a cărui viaţă să-şi fi urmat un curs lin, de la început până la sfârşit. Dacă întâlniţi o asemenea persoană, aş vrea să o cunosc şi eu!"...

 

×
Subiecte în articol: externe