x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dezvăluirea lui Psy de Anul Nou. Fanii Gangnam Style se vor întrista

Dezvăluirea lui Psy de Anul Nou. Fanii Gangnam Style se vor întrista

02 Ian 2013   •   15:25
Dezvăluirea lui Psy de Anul Nou. Fanii Gangnam Style se vor întrista

Dacă aţi auzit Gangnam Style de prea multe ori şi v-aţi săturat de ea, Psy vă face o mare surpriză: cântăreţul coreean a dezăvluit, de Anul Nou, că nu va mai cânta hitul. Vestea este, însă, tristă pentru fanii lui.

Psy a declarat pentru MTV News că va termina cu Gangnam Style, după ce l-a interpretat într-un spectacol de Anul Nou din New York.

"A fi în Times Square de Anul Nou este deja special - este cea mai mare scenă din univers - în plus, este ziua mea de naştere, aşa că, cu toate astea, ar putea fi sfârşitul Gangnam Style", a declarat cântăreţul coreean, care a împlinit, luni, 35 de ani. "Adică, cum să se încheie mai bine de atât? Este cea mai frumoasă şi cea mai importantă zi de naştere", a precizat Psy.

Cântecul nu va dispărea în totalitate, bineînţeles. Psy a recunoscut că are invitaţii de nerefuzat de a cânta Gangnam Style în Paris şi în china. "Şi încă mai avem de făcut promovări", a mai spus Psy. Dar, după şase luni de Gangnam Style non stop, el vrea să se concentreze asupra următoarelor sale hituri şi a declarat că lucrează deja din greu la următorul său single.

CITEŞTE ŞI: Ce se întâmplă când mama nu este acasă: Cum se distrează tatăl cu copilul VIDEO

×