x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Discursul preşedintelui Barack Obama, întrerupt de un jurnalist furios (VIDEO)

Discursul preşedintelui Barack Obama, întrerupt de un jurnalist furios (VIDEO)

16 Iun 2012   •   08:25
Discursul preşedintelui Barack Obama, întrerupt de un jurnalist furios (VIDEO)

Incident mai putin obisnuit in timpul discursului tinut vineri de presedintele american la Casa Alba, pe tema noii politici referitoare la muncitorii imigranti, potrivit careia SUA vor permite accesul a 800.000 de tineri lucratori de peste hotare.

La un moment dat, discursul lui Obama a fost intrerupt de intrebarea furioasa adresata de Neal Munro, un jurnalist al unui site conservator, Daily Caller: "De ce ii favorizati pe muncitorii straini in fata americanilor?"

"Nu in timp ce vorbesc", a venit reactia nervoasa a presedintelui, care si-a continut discursul, in timp ce Munro, culmea, un irlandez care a capatat cetatenia americana dupa casatorie, continua sa vocifereze.

La sfarsit, Obama i s-a adresat lui Munro, spunandu-i ca "facem ce este mai bine pentru poporul american", dupa care, in conditiile in care Munro continua sa gesticuleze nervos, a incheiat: "Nu ma cert cu dumneavoastra. Doar v-am raspuns la intrebare."

Biroul de presa al presedintiei americane nu a comentat incidentul, dar, potrivit analistilor, cel mai probabil, jurnalistul furios isi va pierde acreditarea la Casa Alba.

×