x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi poliţişti în misiune au fost loviţi în plin de o maşină în timpul revoltelor de la Londra (VIDEO)

Doi poliţişti în misiune au fost loviţi în plin de o maşină în timpul revoltelor de la Londra (VIDEO)

16 Aug 2011   •   09:47
Doi poliţişti în misiune au fost loviţi în plin de o maşină în timpul revoltelor de la Londra (VIDEO)

Camerele de supraveghere au surprins imagini in care doi politisti sunt loviti in plin de o masina, in timp ce incercau sa prinda un hot care tocmai sparsese vitrina unui magazin.

Incidentul s-a petrecut in noaptea de 7 spre 8 august, in jurul orei locale 1.00, in cea de-a treia noapte in care la Londra s-au produs acte de vandalism.

Potrivit imaginilor difuzate de Sky News, cei doi oameni ai legii au fost calcati de un Citroen de culoare verde, care circula cu mare viteza in Waltham Forest, in cartier din nord-estul Londrei. Unul dintre politisti a suferit multiple rani la genunchi si picioare, iar celalalt la umeri, fiind transportati la spital.

Detectivii care ancheteaza acest caz l-au catalogat drept tentativa de omucidere si au difuzat aceste imagini pentru a incuraja posibilii martori sa ofere detalii privind identitatea celor responsabili.

Politia Metropolitana a anuntat ca pana in prezent au fost arestate 1.635 de persoane, 940 fiind puse sub acuzare pentru furt si vandalism.

×