x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Două tinere au murit după ce au băut apă în exces

Două tinere au murit după ce au băut apă în exces

10 Sep 2018   •   17:44
Două tinere au murit după ce au băut apă în exces

Ingerarea excesivă de apă după consumul de ecstasy a provocat moartea a două tinere care participau la festivalul de muzică electronică Tomorrowland, desfăşurat în iulie în localitatea belgiană Boom (Flandra), potrivit Procuraturii din Anvers, citată luni de EFE. 

"Ecstasy a fost una dintre cauzele morţii ambelor tinere, care au suferit o hiperhidratare stimulată de consumul acestui drog", dar nu supradoza a fost cauza decesului lor, a declarat o sursă. 

Prima din cele două tinere a fost spitalizată în prima săptămână a festivalului, între 20 şi 22 iulie, şi a murit aproximativ o săptămână mai târziu la Spitalul universitar din Anvers, potrivit televiziunii flamande 'VRT'. 

Potrivit 'VRT', cea de-a doua tânără care a fost internată la sfârşitul săptămânii următoare, între 27 şi 29 iulie, a decedat câteva zile mai târziu. Procuratura informează că victimele erau o femeie din Cehia, în vârstă de 33 de ani şi o tânără din India, în vârstă de 26 de ani. 

Conform datelor preliminare ale anchetei, Procuratura din Anvers eliminase în august posibilitatea ca moartea celor două tinere să fi fost legată de o supradoză de droguri. 

Tomorrowland a fost înfiinţat în 2005 de fraţii belgieni Manu şi Michiel Beers, care s-au inspirat din festivalul olandez Mysteryland, cu scopul de a crea un eveniment diurn de muzică electronică, care a devenit un punct de reper la nivel european şi care la ultima ediţie a reunit peste 400.000 de participanţi.AGERPRES

×