x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Elon Musk dezvăluie cum va îmbunătăți Twitter dacă oferta sa de cumpărare va avea succes

Elon Musk dezvăluie cum va îmbunătăți Twitter dacă oferta sa de cumpărare va avea succes

23 Apr 2022   •   22:30
Elon Musk dezvăluie cum va îmbunătăți Twitter dacă oferta sa de cumpărare va avea succes

Eliminarea roboților de cripto-spam, asigurarea libertății de exprimare, implementarea funcționalității de editare și simplificarea procesului de verificare a conturilor - sunt prioritățile lui Elon Musk pentru îmbunătățirea Twitter dacă oferta sa va avea succes.

Elon Musk, directorul general al Tesla și Spacex, a dezvăluit cum intenționează să îmbunătățească Twitter dacă oferta sa de cumpărare a gigantului social media va avea succes, potrivit bitcoin.com

Musk afirmă, într-un tweet că se va concentra pe rezolvarea „problemelor reale”. Tweetul menționează în mod specific faptul că va face ca algoritmul Twitter să fie open source, va elimina roboții de înșelătorie, va adera la libertatea de exprimare și va simplifica procesul de verificare a conturilor.

Șeful Tesla a abordat fiecare dintre aceste îmbunătățiri mai detaliat.

La începutul acestei luni, șeful Tesla a declarat că, în opinia sa, roboții de spam cripto sunt „cea mai enervantă problemă de pe Twitter”, dar „dacă licitația noastră pe Twitter reușește, vom învinge roboții de spam” și a adăugat că va „autentifica, de asemenea, toți oamenii reali".

De asemenea, luna aceasta a discutat în detaliu despre funcționalitatea de editare a tweet-urilor, pe lângă faptul că a realizat un sondaj în care și-a întrebat fanii de pe Twitter dacă doresc un buton de editare. Au fost peste 4,4 milioane de voturi, iar 73,6% au indicat că doresc acest lucru.

Libertatea de exprimare este un alt obiectiv important pentru Musk. El a început să își chestioneze fanii de pe Twitter în luna martie cu privire la faptul că are ca prioritate o platformă de social media care să aibă ca prioritate libertatea de exprimare. „Având în vedere că Twitter servește drept piața publică de facto a orașului, nerespectarea principiilor libertății de exprimare subminează în mod fundamental democrația. Ce ar trebui făcut?" a întrebat Musk la acea vreme.

În plus, Musk a sugerat, de asemenea, să facă din dogecoin (DOGE) o opțiune de plată pentru serviciul albastru Twitter. El a fost un susținător al criptomonedei meme. Musk crede că dogecoin este criptografia oamenilor și este cea mai potrivită pentru tranzacții. Compania sa de automobile electrice, Tesla, acceptă în prezent DOGE pentru unele mărfuri.

CEO-ul Tesla a achiziționat o participație de 9,2% în Twitter Inc. la începutul acestei luni. Promițând să aducă „îmbunătățiri semnificative" la Twitter, el urma să se alăture consiliului de administrație al gigantului social media, dar ulterior a decis să nu o facă. Musk a continuat să se ofere să cumpere 100% din Twitter pentru 54,20 dolari pe acțiune în numerar, potrivit declarației sale depuse la Comisia pentru valori mobiliare și burse din SUA (SEC). Cu toate acestea, Twitter a răspuns prin adoptarea unui plan de drepturi ale acționarilor cu durată limitată, adesea numit „pilula otrăvită". Săptămâna aceasta, Musk a declarat că a strâns 46,5 miliarde de dolari pentru a finanța oferta sa de a cumpăra Twitter și de a privatiza compania.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: elon musk