x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Era pe punctul de a naște primul său copil, însă a preferat să sară de la etaj

Era pe punctul de a naște primul său copil, însă a preferat să sară de la etaj

07 Sep 2017   •   17:58
Era pe punctul de a naște primul său copil, însă a preferat să sară de la etaj

Pe 31 august, o femeie de 26 de ani s-a prezentat la spitalul Yulin din provincia chineză Shaanxi pentru a naște primul ei copil. După ce medicii au examinat gravida aceștia au apreciat că femeia nu va putea naște pe cale naturală din cauza dimensiunii mari a capului bebelușului, scrie 7sur7.be care citează BBC. Recomandarea medicilor a fost aceea de a proceda la o cezariană.

În China, însă, pentru orice interveție chirurgicală este necesar acordul familiei aparținătoare. Familia femeii în cauză însă a refuzat să-și dea acordul în ciuda rugăminților fierbinți ale gravidei care avea dureri atroce. După refuzul familiei, femeia, fără nicio ezitare s-a repezit a fereastra salonului și s-a aruncat în gol. Atât mama cât și bebelușul nu au putut fi salvați, aceștia decedând în urma șocului căzăturii.
Soțul femeii a negat că ar fi refuzat cezariana și că nu se aștepta la o reacție atât de violentă din partea soției sale.

BBC precizează că de la sfârșitul anului 2015 când politica copilului unic în China a fost schimbată, guvernula recomandat femeilor să nu apeleze la cezarină la prima sarcină pentru a nu periclita venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

×
Subiecte în articol: cezariana