x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Este de necrezut! Care erau şansele să se întâmple aşa ceva?" Ce a găsit un bărbat într-o carte cumpărată cu 1 dolar

"Este de necrezut! Care erau şansele să se întâmple aşa ceva?" Ce a găsit un bărbat într-o carte cumpărată cu 1 dolar

10 Mai 2013   •   14:47
"Este de necrezut! Care erau şansele să se întâmple aşa ceva?" Ce a găsit un bărbat într-o carte cumpărată cu 1 dolar
Sursa foto: Flickr

Un bărbat a rămas şocat după ce a descoperit o carte poştală într-o carte pe care o cumpărase cu un dolar de la un magazin din Chesterfield. Cartea poştală era veche de 25 de ani şi era adresată mamei sale, scrie Daily Mail.

Peter Dodds, în vârstă de 70 de ani şi bunic pentru 5 nepoţi, a cumpărat o biografie a lui Winston Churchill de la un magazin din Chesterfield cu aproximativ un dolar. Bărbatul s-a dus acasă şi s-a apucat s-o citească. La un moment dat, din carte a căzut şi cartea poştală.

Peter s-a uitat la destinatar şi a avut parte de o surpriză incredibilă: cartea poştală îi era adresată mamei sale din partea fratelui său, în urma cu 25 de ani.

"Este uluitor. Nu mi-a venit să cred că s-a putut întâmpla aşa ceva. Care erau şansele? Am fost realmente impresionat, este de necrezut. Mi-as dori enorm sa stiu cum a ajuns cartea la acel magazin si pe unde a umblat. De obicei, eu donez cartile dupa ce le citesc, dar acum cred ca o voi pastra pe aceasta", a declarat Peter.

Mama barbatului a trait in Chesterfield pana la moartea ei, in 1999. Dupa aceea, unul din fiii ei a donat o mare parte din cartile ei unei librarii, iar, in mod miraculos, acestea au ajuns apoi la magazinul de unde Peter a cumparat biografia lui Churchill.

×