x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Este un mutant, nu ştim cum a putut supravieţui astfel!" Ce face un bărbat în fiecare zi, de 15 ani (VIDEO)

"Este un mutant, nu ştim cum a putut supravieţui astfel!" Ce face un bărbat în fiecare zi, de 15 ani (VIDEO)

31 Mai 2013   •   12:49
"Este un mutant, nu ştim cum a putut supravieţui astfel!" Ce face un bărbat în fiecare zi, de 15 ani (VIDEO)

Ismail Jasim Mohammed, un fermier din Samarra, Irak, susţine că în ultimii 15 ani a mâncat cel puţin un scorpion pe zi. Bărbatul spune că are ameţeli în cazul în care trec trei zile fără să manance scorpioni veninoşi, anunţă NBC News.

Medicii au declarat că pur şi simplu nu înţeleg cum bărbatul de 34 de ani mai este încă în viaţă, acesta administrându-şi zilnic otravă.

Ismail a explicat această dependenţă spunând că în urmă cu 15 ani obosise să tot fie "vânat" de scorpionii care traiesc în jurul fermei sale, aşa că a decis ca cel vânat să devină vânător şi invers. În prima zi a prins un scorpion, l-a băgat în gură şi l-a mâncat. I-a plăcut gustul aşa că obiceiul s-a repetat în fiecare zi, timp de 15 ani.

Barbatul a povestit că a fost înţepat în limbă de câteva ori, însă asta l-a ajutat doar să dezvolte imunitate la veninul de scorpion. Acum, Ismail spune că este dependent de scorpioni, fără de care nu mai poate trăi.

Dr. Omar Ibrahim, de la Spitalul Samarra, l-a examinat pe fermier şi a spus că acesta nu este deloc afectat de veninul scorpionilor. "E mutant. Nu ştiu cum este în viaţă", a declarat medicul pentru ziarul arab Aleqt.




×
Subiecte în articol: mutant scorpioni mananca scorpioni venin