x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Evacuări în New Jersey, în urma trecerii uraganului Irene

Evacuări în New Jersey, în urma trecerii uraganului Irene

31 Aug 2011   •   05:23
Evacuări în New Jersey, în urma trecerii uraganului Irene

Autoritatile din New Jersey au ordonat evacuari din cauza pericolului de inundatii, dupa ce raul Passaic a continuat sa se umfle in urma trecerii uraganului Irene, anunta CNN.
Potrivit datelor oficiale, cel putin 41 de persoane au murit, dintre care sapte in New Jersey si sase in statul New York.

Sute de oameni urmeaza sa fie evacuati din Paterson, Fairfield si East Hanove. Pompierii au evacuat deja cateva zeci de oameni in Paterson.

Situatia este sensibila si in statul Vermont, unde mai multi oameni au ramas izolati. In jurul localitatii Wilmington din Vermont, drumul principal este blocat de noroi. Si alte numeroase drumuri sunt blocate, dupa ce uraganul Irene a adus un volum de precipitatii echivalent cu cel din doua luni de ploi (21 centimetri), in mai putin de 24 de ore.

"Problema este lipsa de acces", a declarat Dave Miller, comandantul operatiunilor de urgenta. Echipele continua sa scoata vehicule din apa si noroi, indepartand, concomitent, arborii cazuti pe drumurile publice, care au produs avarii retelelor electrice.

In numeroase locuri este necesar ca ajutoarele de urgenta sa fie distribuite locuitorilor cu ajutorul barcilor sau pe cale aeriana.

×
Subiecte în articol: uşa irene vermont new jersey