x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Facebook a cumpărat Face.com, o firmă specializată în recunoaşterea facială

Facebook a cumpărat Face.com, o firmă specializată în recunoaşterea facială

de Mediafax    |    19 Iun 2012   •   13:56
Facebook a cumpărat Face.com, o firmă specializată în recunoaşterea facială

Facebook a anuntat, luni, ca a cumparat pentru o suma neprecizata compania israeliana Face.com, specializata in recunoasterea faciala si in producerea instrumentelor informatice ce permit identificarea persoanelor care apar in fotografiile postate online, informeaza MEDIAFAX, care citeaza AFP.

"Oamenii care folosesc Facebook adora sa impartaseasca fotografii si diverse amintiri cu prietenii lor, iar tehnologia dezvoltata de Face.com a contribuit la furnizarea unei experiente mai bune" pentru acest scop, a declarat un purtator de cuvant al retelei de socializare Facebook.

"Aceasta tranzactie permite integrarea unei echipe de prim rang pe plan mondial si a unui furnizor pe termen lung", se afirma in acelasi comunicat.

"Lucrand direct cu Facebook si alaturandu-ne echipelor sale, vom avea mai multe ocazii de a crea produse formidable pentru consumatori - este exact ceea ce am dorit intotdeauna", a declarat Gil Hirsh, directorul general al companiei Face.com, pe blogul acestei firme.

Termenii acestei intelegeri nu au fost dezvaluiti, dar, potrivit site-ului israelian Newsgeek, citat de site-ul american All Things Digital, ar fi vorba de o tranzactie intre 80 de milioane si 100 de milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: internet tranzactie facebook utilizatori