x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Facebook atacă Google via PR

Facebook atacă Google via PR

12 Mai 2011   •   21:20

Reprezentanţii celei mai mari reţele de socializare din lume, Facebook, au anunţat joi încheierea unui contract o mare firmă de relaţiile publice din SUA în tentativa de a atrage atenţia asupra practicilor Google în domeniul respectării vieţii private.

 

Nu autorizăm, nici nu dorim o campanie de calomnie”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook, care anunţă, potrivit AFP, că “prin această acţiune dorim să se constate că Google adună şi utilizează informaţii conţinute în conturile Facebook fără să fi primit autorizaţia internauţilor”.

 

Am angajat firma Burson-Marsteller pentru a atrage atenţia asupra acestui subiect, utilizând informaţii publice ce pot fi verificate de o manieră independentă, de către orice sursă media sau analist. Este un subiect grav şi trebuie să-l prezentăm într-o manieră pe măsură”, a mai anunţat oficialul Facebook.

 

Firma americană de PR a confirmat, într-un comunicat, semnaea unui contract, fără a dezvălui însă numele “angajatorului”: “Clientul a cerut ca numele său să nu fie publicat, având în vedere că a cerut să fie făcute publice informaţii accesibile”.

×
Subiecte în articol: google facebook