x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Liderul suprem din Iran a intrat pe Facebook. Vezi câţi i-au dat like

Liderul suprem din Iran a intrat pe Facebook. Vezi câţi i-au dat like

18 Dec 2012   •   15:31
Liderul suprem din Iran a intrat pe Facebook. Vezi câţi i-au dat like

Pe 13 decembrie a fost lansată pagina de Facebook "Khamenei.ir" pe care sunt postate fotografii cu clericul în vârstă de 73 de ani Ali Khamenei, liderul suprem iranian, informează nydailynews.com.

Alături de fotografii, pe pagina de Facebook au fost postate discursuri şi declaraţii oficiale ale liderului suprem iranian.

În Iran, reţeaua de socializare Facebook este interzisă din 2009, după ce mai mulţi iranieni nemulţumiţi de alegerea presedintelui Mahmoud Ahmadinejad au folosit reţeaua de socializare pentru organizarea protestelor. Astfel de proteste nu au mai avut loc în Iran de la Revoluţia Islamică din 1979.

Ali Khamenei are deja mai multe pagini care îi sunt dedicate de admiratori, noua pagină care se pare că este oficială, avea marţi aproximativ 10.000 de like-uri.

Noua pagină de Facebook a liderului suprem iranian fost promovată pe Twitter şi este asemănătoare cu conturile atribuite lui Khamenei de pe Twitter şi Instagram. Site-ul oficial www.khamenei.ir este complex şi este scris în 13 limbi internaţionale.

Chiar dacă în Iran reţelele Facebook şi Twitter sunt interzise, milioane de iranieni folosesc programe speciale pentru a scăpa de cenzură.

×
Subiecte în articol: ali khamenei cont online cenzură