x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FALS sau ADEVARAT: Urmatorul Papa va fi ultimul Suveran Pontif?

FALS sau ADEVARAT: Urmatorul Papa va fi ultimul Suveran Pontif?

de IncomeMagazine    |    13 Feb 2013   •   08:20
FALS sau ADEVARAT: Urmatorul Papa va fi ultimul Suveran Pontif?

Demisia anuntata a Papei Benedict al XVI-lea continua sa tina prima pagina a presei internationale. Comentand aceasta decizie, multe ziare s-au lansat in speculatii, care mai de care mai bizare. Altele au amintit, printre altele, despre veche profetie a episcopului Malaquias, care a trait in 1094-1184 si afirma ca succesorul actualului sef al Bisericii Catolice s-ar putea dovedi ultimul Suveran Pontif.

Astfel, un articol aparut pe aceasta tema in publicatia spaniola La Voz de Galicia subliniaza, de la bun inceput, ca profetiile lui Malaquias nu au fost dezmintite de evenimente, spre deosebire de cele ale lui Nostradamus sau ale preotului San Sebastian de Garabandal.

« Nostradamus a prezis ca succesorul lui Ioan Paul al II-lea va fi ucis in plin centrul Italiei si ca acest eveniment va dezbina Biserica Catolica si Sfantul Scaun », aminteste autorul articolului. Gonzalo Echeverri, autorul lucrarii « NOstradamus si razboiul dintre islam si Occident » sustine ca Nostradamus a prezis ca « succesorul lui Benedict va fi obligat sa fuga din Roma din cauza atacurilor musulmanilor ».

Citeste mai mult despre aceste profetii


Citeste si
Papa Benedict al XVI-lea, FORTAT sa demisioneze?
Ce se întâmplă la Vatican după demisia Papei
La Vatican, Suveranii Pontifi sunt alesi in spatele usilor ferecate

×
Subiecte în articol: papa benedict demisie papa benedict